Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din România, cumpărat de Ion Țiriac

0

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, singurul exemplar din România, îi aparține omului de afaceri Ion Țiriac, mașina de 340.000 euro + TVA fiind adăugată în Țiriac Collection.

 

Acest Clasa G cu totul și cu totul special, cu o producție limitată la 99 de exemplare, este fabricat în anul 2017. La evenimentul ținut sâmbătă, 3 februarie, cu apropiați și jurnaliști, Ion Țiriac a declarat că și-a comandat și un Mercedes-AMG Project One, o mașină de 2,3 milioane euro a cărei producție este limitată la 275 exemplare.

Citeste aici si despre imobilele din Sinaia

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este o combinație unică între o limuzină luxoasă și un model off-road, avand o lungime de 5.345 mm, un ampatament de 3.428 mm, o înălțime de 2.235 mm și aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spațiu amplu și confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parțial decapotabil, ocupanții locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Exclusivistul Clasa G este dotat cu diferențial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidență în raport cu toate celelalte vehicule 4×4. Culoarea modelului expus este Designo Mystic White 2 Bright, cu plafon negru.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele