Ionel Tescaru este noul preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice

0

Noul preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice este Ionel Tescaru, fost director al Companiei de Apă Buzău, demis anul trecut de Consiliul de Administraţie al societăţii.

Decizia de numire în funcţia de preşedinte al ANRSC a lui Tescaru a fost luată de premierul Viorica Dăncilă şi a fost publicată în Monitorul Oficial. Decizia arată că mandatul lui Tescaru în fruntea instituţiei are o durată de cinci ani.

În toamna anului trecut, Ionel Tescaru a fost înlăturat de la conducerea Companiei de Apă Buzău de Consiliul de Administraţie al societăţii, după un şir lung de scandaluri cu primarul municipiului, Constantin Toma, care încă de la preluarea mandatului l-a vrut demis. Toma l-a acuzat pe Tescaru de nenumărate ori că menţine cel mai ridicat preţ al apei din România, dar şi că serviciile furnizate de societatea pe care o conduce sunt neconforme. Tescaru a fost şef al Companiei de Apă încă de la înfiinţarea societăţii.

Funcţia de preşedinte al ANRSC are rang de secretar de stat.

Citește și: Băsescu îi sugerează lui Iohannis cum să-l refuze și pe Cuc

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele