Ionuț Mișa nu va fi schimbat deocamdată de la Ministerul Finanțelor

0

Prim-ministrul Mihai Tudose a spus miercuri, la Carei, că este mulţumit de activitatea ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, şi că nu are în vedere schimbarea acestuia din funcţie. Şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că Ionuţ Mişa este un ministru bun care munceşte şi va avea rezutate bune.

Citiți și Tonomatul de promisiuni PSD, astăzi finanțele. Mișa: Guvernul s-a aplecat asupra corectării problemelor din sistem

Întrebat dacă este nemulțumit de ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, premierul a negat respectiva informație. “Nu, nu este adevărat, ci dimpotrivă. Nu intenționăm (să îl schimbe din funcție — n.r.). Guvernamental nu, politic nu”, a afirmat Mihai Tudose, citat de Agerpres.

De asemenea, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Ionuț Mișa este un ministru bun, care va avea rezultate bune.

“Am înțeles că am avut o întâlnire de taină luni seara. Am avut o zi întreagă, vreo 18 ore de discuții pe buget și împreună cu domnul Mișa. N-a fost niciun conflict între noi, sau între premier și dl. Mișa. E un ministru bun care muncește și va avea rezultate bune”, a afirmat Dragnea.

Premierul a mai spus că deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3%.

“Deficitul pe anul acesta este sub 3, și la anul tot sub 3. Îmi permiteți să comentez ce știu eu, nu ce știți dumneavoastră. Este sub 3 — 2,97 pe 2017, și tot așa pe 2018 este bugetul prognozat”, a spus Tudose.

Europarlamentul PNL Daniel Buda a transmis, printr-un comunicat de presă, că deficitul bugetar al țării noastre, constatat de Comisia Europeană, ar fi de 4,1% pentru acest an.

Premierul Mihai Tudose și liderul PSD, Liviu Dragnea, au participat, miercuri, la manifestările organizate la Ansamblul Monumental “Glorie Ostașului Român” din Carei, județul Satu Mare, cu prilejul Zilei Armatei României.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele