Iordache, acuzat că a recidivat cu un gest obscen în ședința conducerii Camerei Deputaților. Ținta, deputatul PNL Raluca Turcan

0
Vicepreședintele PSD al Camerei Deputaților Florin Iordache ar fi recidiviat în ședința de luni a Biroului permanent al acestui for, unde a făcut un nou gest obscen adresat de data aceasta deputatului PNL Raluca Turcan. Incidentul a fost relatat, pe Facebook, de reprezentantul USR, Iulian Bulai. Liberalii anunțaseră că vor cere sancționarea lui Iordache pentru gestul de săptămâna trecută. 
”Obscenitate, numele tău e Florin Iordache! La atât se reduce comunicarea deputatului PSD: la semne obscene. Astăzi, în Biroul Permanent, a fost rândul Ralucăi Turcan să i se arate m***. De către deputatul Iordache. În timp ce acesta mânca. Unei femei. În forul de conducere al celei mai importante instituții a statului român. Cum mai putem tolera așa ceva?”, a relatat Bulai, pe rețeaua socială.
Liberalii anunțaseră că vor cere în Biroul Permanent al Camerei Deputaților sancționarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu tăierea indemnizației, pentru semnele obscene făcute în plenul Parlamentului, săptămâna trecută.
Liderul PNL, Ludovic Orban, a propus, în Biroul Executiv al partidului de luni, ca deputații partidului să facă acest demers.
Miercuri, deputatul Florin Iordache a arătat degetele mijlocii în plenul Parlamentului României.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele