iPhone15 se supraîncălzeşte – dezamăgire totală pentru fani

0
- Reclama -

Cauza supraîncălzirii noului telefon ar fi sistemul de operare, dar şi actualizările unor aplicaţii precum Instagram, susține Apple.

 

 

Mai mulți utilizatori s-au plâns că noile dispozitive iPhone 15 devin prea fierbinţi la atingere, iar compania americană a anunţat că există o eroare la actualizarea sistemului de operare iOS 17. Producătorul susţine şi că schimbările aduse aplicaţiilor terțe „determină această supraîncărcare a sistemului„.

În ultimii ani, utilizatorii de iPhone s-au obişnuit ca terminalele lor să devină mai fierbinţi în timpul configurării iniţiale și când sunt salvate, din cauza cantităţii de putere de procesare utilizate şi a faptului că telefonul lucrează peste limită.

- Reclama -

Doar că, în cazul noului iPhone 15, problema supraîncălzirii a fost mai gravă ca de obicei, iar fanii au recurs la rețelele sociale pentru a se plânge că noile telefoane sunt fierbinţi.

Între timp, compania Apple a anunțat: „Am identificat câteva condiţii care pot determina ca iPhone-urile să funcţioneze mai cald decât este de aşteptat„.

Astfel, cauzele includ o eroare în iOS 17, care este cea mai recentă versiune a software-ului Apple, dar şi „o altă problemă ce implică unele actualizări recente ale aplicaţiilor terțe care le determină să supraîncarce sistemul”. Specialiștii spun şi că lucrează deja cu dezvoltatorii de aplicaţii, pentru remedierea problemelor.

Aplicaţiile blamate pentru problema supraîncălzirii sunt, deocamdată, Instagram, Uber şi jocul video Asphalt 9, conform raportului oficial.

În fine, Apple, citat de BBC, adaugă că problema nu este un risc de siguranţă sau de rănire a utilizatorilor şi nu va afecta performanţa pe termen lung a telefonului nou lansat.

Citește și: Veniturile Apple au scăzut

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele