ÎPS Teodosie a câştigat un proces

1
- Reclama -

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a câştigat procesul cu Universitatea Ovidius care nu îi prelungise continuarea activităţii ca titular la Facultatea de Teologie după vârsta pensionării, iar decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

 

Curtea de Apel Constanţa a decis, joi, să admită recursul lui ÎPS Teodosie la decizia Tribunalului Constanţa.

“Admite recursul. Casează în tot hotărârea atacată şi, rejudecând, dispune: Admite în parte cererea. Dispune anularea Hotărârii Senatului nr.623/29.07.2021 numai în ceea ce îl priveşte pe reclamant. Respinge restul capetelor de cerere. Definitivă”, se arată în minuta Curţii de Apel Constanţa.

În luna martie a anului trecut, Tribunalul Constanţa decisese să respingă ca neîntemeiată acţiunea Arhiepiscopului Tomisului, dar decizia nu era definitivă.

- Reclama -

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a declarat, joi seara, că judecătorii au avut discernământ.

“Încă o dată s-a dovedit că Justiţia poate fi justă pentru că nu doar avocaţii, ci judecătorii au avut discernământ şi au judecat firesc. Eu după ce am primit această sancţiune a spune să nu mai predau pentru că pentru un ierarh care e profesor predarea este esenţială, eu port grijă de toţi din Arhiepiscopie, şi mai ales de dascălii şi studenţii din Facultatea de Teologie, să fiu împiedicat să îmi exercit această misiune a fost ceva nefiresc”, a afirmat ÎPS Teodosie.

Bitcoin, revenire spectaculoasă

El a precizat că s-a consultat cu specialişti din Ministerul Educaţiei în această privinţă.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele