ÎPS Teodosie: autoritățile nu vor închide bisericile din Constanța

0

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, spune că autoritățile nu vor închide bisericile din Constanța din cauza epidemiei de COVID-19. Nu se vor închide la noi, să luptăm împreună și să ne mărturisim credința, este mesajul lui Teodosie.

 

Arhiepiscopul Tomisului a făcut declarațiile după ce în spațiul public au apărut discuții despre posibilitatea instituirii unor noi măsuri de restricție din cauza înmulțirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2.

ÎPS Teodosie susține că bisericile nu se vor închide deoarece autoritățile statului nu au drept de proprietate asupra acestora.

Vezi și Plângere penală pe numele lui Teodosie, BOR reacționează

„Iată și noi suntem amenințați în aceste zile căci, cine știe, poate trebuie să se închidă și bisericile. Nu se vor închide la noi, să luptăm împreună și să ne mărturisim credința. Biserica nu-i a celor care sunt autorități vremelnice, biserica aparține lui Dumnezeu și ne aparține și nouă celor ce ne rugăm. Cei care nu pot și nu știu să se roage pot să spună orice, dar noi ne vom ține rânduiala”, a anunțat ÎPS Teodosie.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele