Israelul așteaptă 130.000 de turiști din România

0

Aproape 80.000 de turişti români au vizitat Israelul în primele opt luni ale anului, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor înregistrate de Ministerul Turismului din Israel.

Până la finalul anului, ministerul previzionează aproximativ 130.000 turişti români în Israel şi 4,5 milioane de turişti din toată lumea. Ministerul Turismului din Israel a anunţat totodată şi un număr record de opt companii aeriene care leagă Tel Aviv-ul de Bucureşti începând din vara aceasta. ”Ruta Bucureşti – Tel Aviv este, din această vară, una dintre cele mai aglomerate pentru turismul românesc. Opt companii aeriene au zboruri zilnice şi săptămânale între Bucureşti şi Tel Aviv, între care companii de linie precum Tarom şi El Al, dar şi companii low cost precum Wizz Air, Blue Air, Ryanair şi companii specializate în zboruri charter: Arkia, Israir şi Blue Bird”, a anunţat marţi Ministerul Turismului din Israel.

Preţul unui zbor începe de la 50 de euro, iar durata zborului este de două ore şi jumătate.

„În continuare România înregistrează una dintre cele mai mari creşteri din regiune, peste 5.000 de turişti români vizitând Israelul în fiecare lună, chiar şi în timpul sezonului cald. Mai mult, România rămâne a doua ţară din regiune ca număr de turişti în Israel după Polonia şi continuă să înregistreze creşteri de două cifre de la lună la lună. Scopul nostru este acela de a convinge turiştii români să vadă şi celelalte atracţii ale Israelului dincolo de locurile religioase”, a declarat Ksenia Kobyakov, director pentru devoltarea de noi pieţe în cadrul Ministerului Turismului din Israel.

Citește și: Barna a strâns cele 200.000 de semnături

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele