Iubitul Elenei Udrea: M-aș bucura să câștige campania pentru prezidențiale, iar eu să devin premier

0
- Reclama -

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a declarat la Antena1, că și-ar plăcea ca fostul ministru al Turismului să câștige, într-o zi, alegerile prezidențiale și că el se vede în poziția de premier. Acesta a mai spus că speră ca vara viitoare să organizeze nunta celor doi, însă nu în Costa Rica, ci în România.

„Vorbim zilnic la telefon și în ciuda distanței mari, plănuim lucruri împreună. O dată la o lună, o lună și un pic, merg eu la ea cam câte zece zile. (…) Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după ce spun alții. (…) Nu e o diferență de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferență între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena, pentru că are experiență de viață destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a declarat logodnicul Elenei Udrea, la Antena1.

În ceea ce privește nunta celor doi, Adrian Alexandrov a subliniat că mai întâi atenția este canalizată asupra botezului fetiței lor, după care, vara viitoare, urmează nunta.

„Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței urmând să vedem unde vom face botezul și sperăm ca vara viitoare, când să fie și Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. Nașterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Va avea dublă cetățenie, costaricană și română. Eu voi primi dublă cetățenie și Elena la fel”, a mai spus iubitul fostului ministru al Turismului.

De asemenea, acesta a mai precizat că și-ar dori ca Udrea să candideze la prezidențiale și chiar să câștige alegerile.

- Reclama -

„Ne dorim să rămânem în România, atât eu, cât și Elena, numai că ea trebuie să-și rezolve problemele. Vedem cum o va face. (…) Mi-aș dori și poate la un moment dat voi face pasul către scena politică. La cât de bine o cunosc pe Elena, ce-și propune să facă, reușește. Dacă va dori să reintre pe scena politică are susținerea mea. (…) M-aș bucura să reușească și să ajungă la prezidențiale și să câștige cursa în campania pentru prezidențiale. (…) Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.r.), pentru că aș avea Guvernul la dispoziție, în sensul în care m-aș implica în tot ce ține de organizarea României”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este dată în urmărire internațională după ce instanța supremă a condamnat-o la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, Elena Udrea a fost dată în urmărire națională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

Citește și Elena Udrea, star de cinema:Am o propunere de la Netflix. Să fac un serial

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele