Jaf la Sectroul 1: Tudorache a cheltuit încă 700.000 de lei din bani publici

0

USR anunță cifre incredibile la Sectorul 1. Ne este vorba despre km de piste de alergare, nici despre pomi plantați, ci despre cheltuieli făcute de primarul PSD Tudorache,  încă în funcție pentru că s-a legat de scaunul de Primar.

 

”Ce a făcut primarul pesedist câtă vreme a pus peste 120 de cunoscuți și rude să conteste validarea candidaturii lui Clotilde Armand? A cheltuit peste 700.000 de lei din bani publici.

Banii s-au dus pe tot felul de servicii către firmele abonate la banii Primăriei în ultimii patru ani, de la proiectare de drumuri la servicii de găzduire online și email. Iată așadar de ce Tudorache se lasă cu greu scos din funcție: trage de timp să mai dea bani către prietenii de partid și să ascundă urmele jafului din timpul mandatului.

Tudorache și Antena 3 au fost învinși de Clotilde Armand la Primăria Sector 1

Astăzi, la ora 15:00, Tribunalul București va da o decizie definitivă legată de validarea mandatului primarului ales de bucureștenii Sectorului 1, Clotilde Armand, și la scurt timp va începe curățenia în Sector. Daniel Tudorache va trebui să răspundă în fața Justiției pentru dispariția unui miliard de lei din bugetul Primăriei.

#RomânieFărăHoție”

Vezi aici: Facebook USR

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele