Jason Momoa îl tachinează pe Ben Affleck care ar putea reveni în rolul lui Batman

0
„Vin toate lucrurile grozave”, a scris Jason Momoa, confirmând aparent că Ben Affleck se întoarce ca Batman în Aquaman and the Lost Kingdom.

Ben Affleck își scoate praful de pe pelerină?

Câștigătorul Premiului Academiei, în vârstă de 49 de ani, a alimentat zvonuri conform cărora se întoarce la rolul lui Batman în Aquaman and the Lost Kingdom , în timp ce Jason Momoa a împărtășit câteva fotografii din recenta lor rupere pe lotul Warner Bros., unde au fost urmăriți de fani pe un tur.

Când apare în cinematografe filmul Aquaman 2, cu Jason Momoa în rolul  principal - IMPACT.ro

Warner Bros și un reprezentant al lui Affleck nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii ale publicației PEOPLE.

Momoa îl tachinează pe Affleck

Momoa, în vârstă de 42 de ani, l-a taggat anterior în povestea sa de pe Instagram că „s-a întors pe platou” și „nu poate să spună ce fac”, deoarece este „secret”, în timp ce promova sticlele reutilizabile de aluminiu ale lui Mananalu Water , care au fost puse la dispoziție în remorca lui.

„Tot ce pot să spun este, mulțumesc uneia dintre companiile mele de producție preferate pentru că m-a vrut și pentru că am grijă de mediul înconjurător, pentru că nu pot spune prea multe”, a spus Momoa. „Dar se întâmplă lucruri bune”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Starul Aquaman a împărtășit mai târziu un videoclip cu el, după ce se pare că un grup de turiști s-a întâlnit cu el și cu Affleck plecând de pe platou.

Batman HD Wallpaper | Background Image | 2560x1440

„REUNIȚI Bruce și Arthur. Te iubesc și mi-e dor de turneele de studio ale lui Ben. Am spart pe platourile de filmare toate lucrurile grozave care urmează AQUAMAN 2, tot aloha J”, a scris Momoa în legendă.

Deși filmul cu supereroi DC a încheiat filmările în decembrie, reînregistrările par să fie în curs pentru blockbuster-ul care este programat să aibă premiera în martie 2023.

Affleck, care a spus anterior că a preluat rolul lui Bruce Wayne „ pentru copiii mei ”, și-a făcut debutul ca Cavalerul Întunecat în Batman v Superman: Dawn of Justice din 2016 . De atunci, a jucat rolul lui Batman în cinci filme DCEU, inclusiv Liga justiției lui Zack Snyder și Flash , care are premiera și anul viitor.

„A fost un mod foarte frumos de a revedea asta, deoarece experiența anterioară a fost dificilă”, a declarat Affleck pentru Variety despre revenirea la rolul pentru The Flash , despre care a spus că este „foarte drăguț” și „foarte distractiv”.

Între timp, Robert Pattinson se pregătește să-și ia urechile de liliac pentru Matt Reeves , The Batman 2 , iar Christian Bale a spus că se va întoarce la rol doar dacă s-ar putea reuni cu regizorul Christopher Nolan.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele