Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat. Decizia a fost luată la doar trei săptămâni după nuntă

1

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii cuplului. Decizia lor a fost luată la doar trei săptămâni după nunta pe care au organizat-o în mare secret.

Cuplul spune că separarea este una simbolică, însă fanii celor doi sunt îngrijorați cu privire la viitorul relației fragile.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Povestea lor de dragoste a ținut luni la rândul primele pagini ale presei internaționale.

După ce au petrecut câteva săptămâni minunate în Paris, în luna de miere, JLo și Affleck s-au întors în Statele Unite ale Americi și au luat o hotărâre neașteptată.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat

Cântăreața în vârstă de 53 de ani are un program foarte aglomerat în lunile ce urmează. Conform publicației Hollywood Life, cuplul a decis că este cel mai bine să se separe. Jlo urmează să petreacă mai multe săptămâni în Europa, în timp ce Affleck va rămâne în Los Angeles.

JLo se distrează alături de Ben Affleck

Deși fanii sunt îngrijorați cu privire la această decizie, o sursă apropiată cuplului spune că relația lor e mai puternică în urma acestei hotărâri.

”Ceea ce face ca relația lor să fie atât de unică și specială este faptul că fiecare știe câte sacrificii sunt necesare pentru a întreține o iubire când ai un statut ca al lor.”

”Amândoi sunt de părere că petrecând timp unul departe de celălalt va duce la întărirea relației. În plus acest lucru este minunat, atunci când sunt departe unul de altul fac sume mari de bani. Este o situație din care vor avea doar de câștigat”.

Conform apropiaților, Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt tot timpul în contact și vorbesc deseori. Aceștia sunt de părere că dorul îi va face să se iubească și mai mult.

Apropiații vedetei spun că JLo adoră gândul că soțul său este acolo undeva și o așteaptă indiferent de ce se întâmplă. În timp ce diva se va ocupa de proiectele sale muzicale, soțul său are în agendă un nou film, Aquaman and The Lost Kingdom.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întors din luna de miere de la Paris

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat după luna de miere pe care au petrecut-o la Paris. Cântăreața și-a sărbători aniversarea alături de soțul său în Europa. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu se anunță foarte pozitive pentru cei doi.

Jlo și Affleck au petrecut o mulțime de momente romantice în orașul iubirii. Cei doi au mers îmbrățișați să adira Arcul de Triumf, iar mai apoi s-au îndreptat către muzeul Luvru. Affleck și soția sa au fost cazați la un hotel de luc.

Ei au ales să-și petreacă timpul la Hôtel de Crillon de pe Champs-Élysées, care se află pe malul drept al Senei. Escapada lor a avut loc la scurt timp după nunta secretă din Las Vegas. JLo și soțul său s-au plimbat prin Jardin des Tuileries, iar mai apoi au luat prânzul într-unul din cele mai apreciate restaurante din Paris.

Cei doi au ieșit în fiecare seară la cine romantice și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Lopez și Affleck trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Gigli în 2002. De când și-au reluat relația, povestea lor a fost tot timpul sub lupa presei.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele