Jurnalistul Stelian Negrea: „Daddy, daddy ce le faci premierilor propusi de PSD ca sfarsesc in bratele lui Iohannis”

0
tudose premier

„Daddy, daddy ce le faci premierilor propusi de PSD ca sfarsesc in bratele lui Iohannis cu care Tudose s-a vazut astazi asa cum confirma chiar acum purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi?

Mai ales ca toti au niste declaratii de dragoste pentru tine si PSD la inscaunare mai vartoase ca personagiile dintr-o telenovela sud coreeana pe care insa le uita la cateva luni.

Citiți și Mircea Badea îl consideră pe Mihai Tudose fan al DNA și al Codruței Kovesi

I-auziti aici cateva cuvinte dulci de la Tudose, la fel de dulci ca ale lui Grindeanu pentru cine, pentru cine? Pentru Daddy bineinteles:

“Eu am solicitat şi partidele coaliţiei au solicitat şi domnul preşedinte Dragnea a solicitat ca între Guvern şi Parlament, ca între Guvern şi coaliţie să existe un dialog permanent. Am stabilit următorul mod de lucru: săptămânal să fie şedinţe de informare cu coaliţia despre ceea ce s-a întâmplat în săptămâna trecută şi ceea ce ne propunem să facem la Guvern în săptămâna viitoare, iar o dată pe lună să fie o analiză a stadiului îndeplinirii programului de guvernare plecând de la termene, implicări şi realizări. Atunci va fi acea analiză, o dată pe lună. În rest, în fiecare săptămână – am stabilit vineri – raportul de activitate va fi transmis coaliţiei celor două partide şi de asemenea va fi urcat şi pe site-ul Guvernului”.

Si inca una ca sunt prea reusite:)) ”Să nu uităm că acest scop al guvernării nu este puterea în sine, ci folosirea ei în beneficiul oamenilor, o bunăstare stabilă, durabilă, pe termen lung, dar începând de mâine. De aceea, guvernul pe care vi-l prezint astăzi este obligat să existe doar pentru asta. Nu există, o spun încă o dată, o altă raţiune pentru care acest guvern este astăzi aici, iar dacă ar exista alta, nu aş fi eu astăzi aici.”

Sper ca nu mai sunt necesare si declaratiile de dragoste initiale ale lui Grindeanu demis prin motiune de cenzura de PSD-ul care il inscaunase. Pentru mine favorita ramane imaginea in care Grindeanu era dus de manuta la Palatul Victoria de Dragnea si Tariceanu”. Scrie jurnalistul Stelian Negrea pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele