Kozmophone, fonograful modern, drumul de la Bucureşti la Chicago

0

La Chicago se lansează astăzi Kozmophone. Ce e asta? E o întrebare firească. Aparatul reprezintă o reinterpretare a clasicului fonograf, a fost conceput în țara noastră de trei tineri și pleacă spre întreaga lume din Chicago.

Cosmin Rață (30 de ani), Andrei Pantilie (25 de ani) și Cosmin Carvaci (33 de ani), antreprenori cu experiență în zona de ecommerce în USA, au avut o idee și au mers pe firul ei până au obținut un produs.

”Kozmophone este un produs modular. În primul rând este un fonograf, compatibil cu discurile de 33 și 45 rotații pe minut. Este un produs modular. Este compus din fonograf, o boxa detașabilă, un încărcător wireless, care este încorporat în design, este compatibil bluetooth 4.2., are și o hologramă, care crează atmosferă atunci când asculți discurile preferate. Este un produs pe care îl recomandă, în primul rând, designul. Pe lângă toate specificațiile tehnice, arată incredibl de bine. Lansarea oficială are loc pe 13 iunie, în Chicago, pe platforma de crowdfunding Kickstarter.com. Pe lângă cei trei membri fondatori, am strâns alături de noi designeri industriali entuziasmați de idee, oameni de creație și prieteni pasionați de muzică. Fiecare dintre aceștia ne-a ajutat să rafinăm ideea, să creăm un produs care știm că va fi un succes. ”

Valoarea totală a proiectului sare de 100.000 dolari, dar așteptările sunt de ”milioane”.

 

citeste si:Istoria Campionatului Mondial: Suedia 1958

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele