Latifundiar din Pipera, Becali, taie salariile

0

Ieșise Becali, tuna și fulgera, că el ajută pe gratis pe toți românii, că dă și în stânga și în dreapta. A dat, lui. A tăiat salarii de unde a putut, iar fotbaliștii, niște puști, au acceptat.

 

Becali era de părere că Guvernul Orban nu-și face treaba, spunea că vine el să o facă. Ar putea să facă treabă cu fotbaliștii lui, dar nu pare dispus…

Fotbaliştii echipei FCSB au acceptat joi diminuarea salariilor până în luna septembrie a acestui an, în contextul crizei provocate de pandemia de COVID-19, a anunţat căpitanul Florin Tănase.

Iniţial, patronul echipei, Gigi Becali intenţiona să diminueze salariile fotbaliştilor până la începutul anului viitor.

“Eu şi colegii mei am înţeles situaţia dificilă în care ne aflăm cu toţii şi am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plăteşte şi pentru care ne dorim cu toţii să facem performanţe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuţiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistenţele mele, a acceptat ca această perioadă să se diminueze până în luna septembrie 2020”, a scris Florin Tănase pe pagina sa de Facebook.

Fotbalistul a dezminţit unele zvonuri conform cărora s-ar fi certat cu unii dintre colegii săi, care nu ar fi fost de acord cu diminuarea contractelor.

Purificatorul SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului

“Mai mult, consider că atât eu, cât şi colegii mei, pentru faptul că suntem dispuşi să renunţăm la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui să fim trataţi cu respect şi consideraţie!”, a mai scris jucătorul echipei FCSB.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele