Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România: „Sunt în șoc”

0

Publicul Survivor România a decis! Laura Giurcanu este concurenta care pleacă acasă. Propuși spre eliminare au mai fost și TJ Miles și CRBL, însă Laura Giurcanu a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului.

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Laura Giurcanu, primele declarații după ce a auzit că va pleca acasă de la Survivor România

După ce a fost nominalizată spre eliminare de către colegii săi, Laura Giurcanu a primit cele mai puține voturi din partea publicului și trebuie să părăsească, astfel, competiția. Înainte de a pleca a susținut un discurs emoționant și a explicat ce înseamnă pentru ea experiența din Dominicană.

„Sunt puțin în șoc! Sunt acum compleșită de emoții. Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este `recunoștință`, m-a făcut să văd viața altfel, oamenii altfel, mâncarea altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut și Războinicii și Faimoșii și cei care au plecat și cei care au rămas. Am văzut o grămadă de apusuri, am spart sute de cocoși. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții, cu o grămadă de învățături. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este `recunoștință` și sunt foarte recunoscătoare pentru tot. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”.

Laura Giurcanu nu a plecat din competiție fără a le oferi un sfat Faimoșilor, echipa care nu a reușit nici până acum să fie una unită. Au suferit înfrângere după înfrângere, ceea ce duce și la certurile din echipă.

„Aveți grijă de voi. Vă rog, încercați să găsiți o cale de mijloc pentru că toți sunteți foarte speciali. Vă rog, chiar trebuie, le-a spus Laura Giurcanu colegilor ei înainte de a pleca”, le-a spus Laura Giurcanu colegilor ei înainte de a părăsi competiția de la Pro Tv.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele