Laura Vicol, ”Avocata clanurilor interlope”, are CV pe site-ul Camerei Deputaților

0
Laura Vicol psd udrea bica dna
Laura Vicol

CV-ul deputatei PSD, Laura Vicol, a apărut, marți, pe site-ul Camerei Deputaților. Timp de un an de la alegeri, CV-ul șefei Comisiei Juridice a lipsit de pe site-ul Camerei Deputaților.

 

CV-ul conține câteva inadvertențe față de un profil al deputatei prezentat de aceasta pe site-ul de campanie din 2020, atunci când a devenit parlamentar.

Vezi și Ciolacu, despre Laura Vicol: S-o aresteze. Dacă domnii procurori știu aceste elemente, s-o aresteze de îndată

Laura Vicol nu a răspuns apelului și unui mesaj trimis de G4Media în urmă cu o săptămână.

Vicol a lipsit în această săptămână de la Comisia Juridică, lucrările fiind conduse de vicepreședintele Comisiei, Nicușor Halici (PSD).

În CV-ul publicat marți pe site-ul Camerei Deputaților, la capitolul ”Experiență profesională”, Vicol a menționat calitatea de avocat stagiar la Cabinetul Nicolae Cerveni (1999-2001), apoi cea de avocat în cadrul cabinetului propriu (începând cu 2001), precum și cea de deputat ales în 2020.

”Avocata clanurilor interlope” a menționat faptul că este licenţiată în ştiinţe juridice la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și absolventă a Institutului de Drept şi Relaţii Internaţionale ”Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti.

Explicația celor două instituții în cadrul aceluiași segment: universitate privată de învățământ superior, ”Nicolae Titulescu” era autorizată provizoriu la acel moment, ceea ce obliga absolvenții să susțină examentul de licență la universități de stat.

Ce studii are ”Avocata clanurilor interlope”

La capitolul studii, Vicol a mai enumerat absolvirea Școlii Normale din București (1994), obținerea unei diplome de studii post-universitare la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Școlii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) (2007), a uneia de Master – Probațiune în Procesul penal la Universitatea ”Spiru Haret” (2008) și a unui Certificat de absolvire la un Curs de perfecţionare cu titlul ”Diplomaţie şi securitate” de la Institutul Diplomatic Român (2012).

O sursă G4Media susține că Vicol a frecventat cursurile de la SNSPA de la distanță și că nu a fost prezentă decât la examene.

O parte din informațiile din acest CV nu se potrivesc cu prezentarea pe care Vicol și-a făcut-o, anul trecut, pe site-ul de campanie pentru alegerile parlamentare -lauravicol.ro -, site realizat de o firmă a jurnalistei Floriana Jucan de la revista QMagazine.

Astfel, pe acest site se scrie că la Cabinetul Cerveni a fost vorba doar de ”un an de stagiatură”, iar în privința studiilor post-universitare de la SNSPA se arată că anul de absolvire a fost 2004, în loc de 2007, așa cum apare pe site-ul Camerei.

La ”Competențe lingvistice”, deputatul PSD a enumerat Limba maternă: româna și Limbi Străine: engleza, franceza.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele