Orban: PSD are mii de Liviu Dragnea

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că PSD este profund retrograd, antieuropean şi antidemocratic, în interiorul formaţiunii fiind ”mii de Liviu Dragnea”.

“PNL a câştigat alegerile pentru Parlamentul European. PNL are un parteneriat cu preşedintele Iohannis, care este în avantajul României. PNL susţine la alegerile prezidenţiale candidatura lui Klaus Iohannis şi de asemenea PNL consideră că adevăratul adversar este PSD şi coaliţia majoritară, un PSD în care, chiar dacă Dragnea nu mai este la butoane, e un PSD profund retrograd, antieuropean, antidemocratic, un PSD în care sunt mii de Liviu Dragnea care nu sunt la fel de cunoscuţi, sunt mii de Liviu Dragnea care au înţesat instituţiile publice cu scopul de a le confisca şi a de a le deturna de la obiectivul lor fundamental de a servi interesul cetăţeanului, transformând instituţiile publice în arme politice de partid”, a afirmat Orban.

El a menţionat că PNL nu va răspunde atacurile din alte direcţii pentru că are ca obiectiv fundamental aducerea României pe drumul cel bun.“Ca atare alţii, dacă vor continua cu această linie de a ne ataca, vă spun că nu le vom răspunde pentru că obiectivul nostru fundamental este să readucem România pe drumul cel bun, iar lucrul acesta suntem convinşi că-l putem face alături de preşedintele Iohannis şi alături de toţi românii de bună credinţă”, a mai spus preşedintele PNL.

Citește și: ”Disidentul” Codrin neagă remaniere

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele