Legile Justiţiei şi Şerban Nicolae au scos, din nou, oamenii în stradă

0

Oamenii au ieşit din nou în stradă, după modificările la legile Justiției, ale căror amendamente au fost votate pe bandă rulantă astăzi în plenul Parlamentului, de coaliția PSD-ALDE. Un merit îl are şi senatorul Şerban Nicolae, care a reuşit să ofere o nouă probă de grobianism în direct în plen.

Peste 400 de oameni protestează în faţa Parlamentului. Au existat şi moment tensionate şi îmbrânceli între protestatari şi forţele de ordine, după ce mai mulţi manifestanţi au rupt cordonul de jandarmi, ieşind pe şosea şi blocând pentru scurt timp traficul. Scandările sunt cele déjà ”clasice”, ”PSD, ciuma roşie!”, “Pui de hoţi şi de mafioţi!”, “Elicoptere pentru hahalere!”, “Hoţii”, “Dragnea la puşcărie!”, “Parlament penal, marş la tribunal!”,  “Justiţie, nu corupţie”.Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, spune că nu au fost incidente, ci doar neînţelegeri în momentul în care manifestanţii au vrut să blocheze traficul rutier. El a spus că jandarmeria nu va tolera nici manifestaţiile violente, nici blocarea circulaţiei.

Şerban Nicolae, maestru în materie de spus prostii

Pe contul său de facebook deputata  USR Cosette Chichirău a transmis în direct un dialog halucinant cu  senatorul  Șerban Nicolae. Digi 24 a prezentat o parte din acest dialog ireal, care a avut loc în timpul dezbaterilor legate de legile Justiției.

Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?

Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.

Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău:  Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.

Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.

Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?

Cosette Chichirău: Există poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.

Orban cere demisia lui Șerban Nicolae

Preşedintele PNL, Ludovic Orban cere conducerii  PSD să îl dea afară pe senatorul Șerban Nicolae, altfel înseamnă că își asumă comportamentul acestuia.

”În cazul în care conducerea PSD nu îl da afară nici acum pe Şerban Nicolae din partid, înseamnă că îşi asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant şi că acceptă că Şerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simţ, cu decenţa, cu politeţea, cu respectul faţă de oameni, cu civilizaţia”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

 

sursa foto: stirileprotv.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele