Lia Olguța, întrebată dacă va fi remaniată:” La ministerul muncii va fi șomaj tehnic, ne-am îndeplinit partea de program de guvernare!”

0

Ministrul muncii Olguța Vasilescu a vorbit în acestă seară la un post de știri apropiat PSD despre subiectul remanierilor din guvern. Ministrul a dat asigurări că ”100%” aceastea vor avea loc.

Întrebată dacă ea va rămâne la ministerul Muncii sau va prelua alt portofoliu, Vasilescu a dat un răspuns ambiguu. ”Eu nu am niciun fel de indicii despre acest fapt (că ar urma să preia alt minister – n. red.). Nu am vorbit cu nimeni nimic despre o mutare de la Ministerul Muncii. Adevărul este că în următorii doi ani la Ministerul Muncii va fi șomaj tehnic pentru că noi ne-am îndeplinit partea din programul de guvernare”, a spus Olguța Vasilescu.

Ședința Comitetului Executiv al PSD va avea loc luni 5 noiembrie, de la ora 12,00 la Palatul Parlamentului, la sala grupului PSD. Premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv PSD, va lipsi de la CEX, dat fiind că este într-un turneu în Orientul Mijlociu.

E de așteptat ca la acest Comitet Executiv, Liviu Dragnea să încerce excluderea din PSD a unor dintre puciștii care i s-au opus public în ultimele luni – Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu fiind printre cei vizați, potrivit surselor G4Media.ro.

Discuția despre remaniere va avea loc la un CEx ulterior, la care va participa și Viorica Dăncilă. Potrivit mai multor surse din PSD, Lia Olguța Vasilescu ar urma să preia Ministerul Dezvoltării, un portofoliu-cheie pentru relația cu baronii, urmând ca Paul Stănescu să fie îndepărtat din Guvern, el fiind căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea după ce a semnat scrisoarea puciștilor împotriva sa.

Citește și Olguţa vrea excluderi din PSD: Nu putem să fi

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele