Băsescu și Barna pun tunurile pe Dăncilă

0

Dan Barna vorbește despre „ping-pong cu funcții”, joc făcut de Premierul Dăncilă cu parlamentarii din ALDE. În timp ce Băsescu îi explică Premierului diferența dintre bunăstare și calitatea vieții.

Președintele USR a spus că moțiunea împotriva Guvernului va fi depusă „în cel mai scurt timp, în momentul în care vom avea semnăturile de la celelalte partide de opoziție care declară cu încredere de fiecare dată că vor susține moțiunea. Așteptăm însă ca declarațiile să fie urmate și de semnăturile propriu-zise”.

„Obiectivul e să strângem cele 233 de semnături pentru ca această moțiune să și treacă, să nu fie doar un exercițiu democratic”, a adăugat Dan Barna.

Citește și Cioloș și Barna vs. Ponta și Dăncilă. Se regrupează PSD-ul?

„Viorica Dăncilă e un turist în propriul guvern”, a mai spus el, cu referire la vizita pe care urmează să o facă premierul în Statele Unite.

Băsescu o acuză pe Dăncișă de ”fals”

Traian Băsescu a declarat că mărirea pensiilor și salariilor nu înseamnă bunăstare pentru români, ci creșterea calității vieții. Fostul Președinte crede că Pactul premierului Dăncilă este un ”Fals”.

„Să nu se supere nimeni pe mine, dar e cel mai mare fals pe care l-am văzut pus pe hârtie, în ultimul timp. Mărirea pensiilor și salariilor nu înseamnă creșterea bunăstării. Înseamnă creșterea calității vieții. Nu înseamnă spitale în care iei nosocomiale și ieși la cimitir, școli adecvate. Calitatea vieții înseamnă să aibă autostrăzi, un mediu curat și abia apoi salariu. Degeaba ai salariu mai mare dacă te duci în spital și mori, degeaba ai pensie mai mare când ieși din spital cu o cruce în față. Pensiile trebuiau mărite, dar trebuiau mărite chibzuit”, a spus Băsescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele