Liberalii sunt de acord cu componența guvernului pe care îl vor trânti

0
gorghiu orban pnl

Conducerea PNL a aprobat în unanimitate componenţa cabinetului şi programul de guvernare actualizat, a declarat luni premierul desemnat Ludovic Orban, care a precizat că formula Guvernului rămâne aceeaşi.

 

În plus, Orban a precizat că programul de guvernare este acelaăi pe baza căruia Guvernul a fost învestit iniţial, fiind scoase obiectivele realizate şi fiind adăugate obiective din sfera fondurilor europene, lucrărilor publice şi afacerilor interne.

”Conducerea PNL a aprobat în unanimitate componenţa Cabinetului pe care o voi prezenta în calitate de premier desemnat. Conducerea PNL a aprobat în unanimitate PrograMul de guvernare – o actualizare a programului în baza căruia a fost învestit Guvernul în data de 4 noiembrie. Guvernul va avea aceeaşi componenţă”, a spus Ludovic Orban, luni, după şedinţa Biroului Executiv al PNL:
Orban a precizat că este mulţumit de toţi miniştriI, aceştia fiind ”oameni dedicaţi, muncitori.”.
”Echipa guvernamentală este propusă în aceeaşi componenţă ca şi cea care a funcţionat de la data de 4 noiembrie. Am scos din Programul de guvernare ce a fost realizat şi s-au adăugat obiective din sfera fondurilor europene, afaceri interne, lucrări publice, obiective care vin ca un supliment”, a adăugat Orban. Premierul desemnat a precizat că PNL are metode de a contracara ”un boicot făţiş” din partea PSD privind învestirea Guvernului, dar a refuzat să ofere detalii.

Citește și: Guvernul alocă 53 de milioane euro pentru construcția unei rețele de ”benzinării” electrice

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele