Lider al mişcării “Vă vedem din Sibiu”, replică pentru Vâlcov şi Pop: “Aş fi mai atent cu firele astea de praf”

0

Firele de praf, până la urmă, fac istorie, iar Darius Vâlcov şi Liviu Pop vor avea parte de istoria pe care o merită, a declarat la Digi24 Radu Vancu, unul dintre liderii mişcării „Vă vedem din Sibiu”.

Radu Vâncu a comentat astfel afirmaţiile lui Darius Vâlcov, susţinute de Liviu Pop, referitoare la mişcările de protest şi protestatari.

„Orice protestatar e un firicel de praf” în drumul României. Declarația de susținere a celor spuse de consilierul premierului Dăncilă a fost făcută de senatorul PSD la Digi24. Pop însă a ținut să facă și alte precizări pe placul lui Vâlcov și a dat asigurări că până în 2020 „România va arăta mult mai bine” economic.

„Aş fi mai atent cu firele astea de praf, de doi ani de zile aceste fire de praf îi ţin în loc, au convins forurile internaţionale că revoltele sunt juste şi că ce scrie în MCV este ceea ce spun firele de praf.

Firele de praf, până la urmă, fac istorie.

Vâlcov şi Pop vor avea parte de istoria pe care o merită.

Uneori, praful poate fi iritant, dar cred că e vorba doar de o proiecţie psihologică de a inversa rolurile. Poate că se simt neputincioşi în faţa acestor revolte şi nu înţeleg de ce aceste fire de praf au ajuns să fie luate în serios de partenerii externi.

După ce îi vom opri, cândva vor înţelege, dacă nu, vor rămâne complet în afara istoriei”, a spus radu Vancu, la Jurnalul de Seară.

Citește și Iohannis, interviu pentru presa austriacă: Alianța la guvernare vrea să subordoneze sistemului judiciar

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele