Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman: În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD (…) nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR

0

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, susţine că majoritatea consiliilor judeţene sau primăriilor conduse de reprezentanţi ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

 

“Nu sunt în stare să rezolve problemele în judeţele roşii, dar vin şi spun că au soluţii la nivel naţional. În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD, consiliile judeţene sau primăriile municipii reşedinţă de judeţ nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ şi primăria nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de testare. Situaţia se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamţ, Gorj sau Olt, unde consiliile judeţene conduse de pesedişti nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare”, spune Roman într-un comunicat transmis de PNL..

În toate aceste judeţe conduse de PSD, numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste.

“Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproşează Guvernului liberal. Practic, baronii roşii şi-au abandonat cetăţenii judeţelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea Guvernului liberal, care a finanţat prin Ministerul Sănătăţii achiziţia de PCR-uri. Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din ‘soluţiile’ liderilor naţionali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitimă este de ce baronii roşii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziţia de PCR-uri, de ce nu fac teste în judeţe, adică exact ce trâmbiţează ei seară de seară la tv?”, mai susţine Roman.

El le solicită social-democraţilor să se implice în lupta cu epidemia de coronavirus.

“Solicităm liderilor ipocriţi ai PSD să lase minciuna şi ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureştiului şi să se întoarcă în judeţele lor, să pună osul la treabă în lupta cu epidemia. Ţara e în război cu epidemia, mai puţin liderii PSD izolaţi şi carantinaţi în propriile locuinţe!”, afirmă liderul deputaţilor PNL.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele