Nicușor Dan: Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei

0

Nicușor Dan îi mulțumește lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii la Primăria București, arătând într-un comunicat de presă că ”este un gest de mare responsabilitate politică”. Nicușor Dan mai spune că această susținere face ca posibilitatea unui candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD să fie ”foarte aproape de a fi realizată”.

 

În același comunicat, Nicușor Dan transmite un mesaj menit să liniștească mediul de business, arătând că va fi ”un partener de bază” pentru acesta. ”Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal”, scrie Nicușor Dan în comunicatul citat.

Joi că Nicușor Dan a bătut palma cu PNL, partid care urmează să îl susțină în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Anunțul oficial a fost făcut chiar de liderul PNL, Ludovic Orban, într-o declarație de presă. Nicușor Dan a fost votat de USR București, prin două referendumuri interne organizate anul trecut, drept candidatul partidului pentru Primăria generală.

Înțelegerea dintre Nicușor Dan și PNL vine la finalul mai multor luni de discuții și după eșuarea negocierilor dintre USR și PLUS privind stabilirea unui candidat comun. Cele două formațiuni nu au reușit să ajungă la un consens asupra modalității prin care să fie ale candidatul comun dintre Nicușir Dan și Vlad Voiculescu – alegeri primare, varianta propusă de Voiculescu, sau sondaje, variante pentru care a insistat Dan.

Citește și: Nicușor Dan susținut de PNL pentru București

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele