Liderul PNL Giurgiu s-a mutat la PSD sub conducerea baronului Nicolae Bădălau

Marian Măroiu a devenit candidatul PSD la Primăria Giurgiu

0

O parte din echipa PNL din organizația municipală Giurgiu au fost cooptată în PSD, liderul principal al organizației Marian Măroiu devenind candidatul PSD  la Primărie. Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a comunicat informația.

 

Printr-o postare pe pagina de facebook a partidului, Niculae Bădălu a anunțat că se bucură că Marian Măroiu s-a alăturat PSD-ului. Baronul i-a acceptat propunerea lui Măroiu de a candida la Primăria Giurgiu.

„Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu. Municipiul nostru are nevoie de un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului. Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ.

Gest inconștient: Baronii PSD din Moldova, împreună cu Dăncilă, vor respingerea legii carantinei


Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes!


Suntem #Echipa câştigătoare pentru #Giurgiu!”, a scris Bădălău pe pagina de Facebook.

Vezi aici Facebook PSD GiurgiuVezi aici Facebook PSD Giurgiu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele