Liderul PNL vorbește despre majoritatea parlamentară anti-justiție

0
orban-comunitatea-roma

Referitor la votul masiv acordat împotriva urmăririi penale a Rovanei Plumb, Ludovic Orban a urmărit cu atenție opțiunile liderilor PSD și ALDE, aceștia făcând zid împotriva cererii DNA.

„Complicii”: Rovanei prinsi cu mata-n sac. Tudose ramane cu bila alba in mana pentru urna neagra ( adica, vot impotriva) si Dragnea pune bila alba in urna neagra ( tot vot impotriva). Fara comentarii…”

Citiți și Ludovic Orban acuza comisia juridică de tertipuri pentru protejarea Rovanei Plumb

Orban spun e că ”O majoritate parlamentara nociva, condusa de lideri certati cu legea, ia decizii impotriva interesului general al Romaniei. Deputatii PSD, ALDE, UDMR nu mai accepta ca vreun coleg de-al lor sa fie nici macar cercetat penal. Orice demers al justitiei este blocat in Parlament, care se substituie celor abilitati de Constitutie si de lege sa decida daca cineva este sau nu vinovat. Unul dintre putinele puncte negative ramase in rapoartele din cadrul MCV este tocmai impiedicarea de catre majoritatea parlamentara a derularii anchetelor penale. Si exact asta face in continuare coalitia anti-justitie. Adica ne condamna pe toti romanii la mentinerea acestui statut deloc onorant pentru noi.

DNA nu a cerut nici retinere, nici arestare preventiva, nici sechestru ci doar sa poata derula ancheta penala. Raspunsul majoritatii arata clar gregarismul caracteristic spiritului de clan mafiot.

Cred ca oamenii trebuie sa faca diferenta intre noi, care am votat sistematic, la vedere, toate solicitarile justitiei si cei care le blocheaza constant. Daca nu se mai doreste un parlament dominat de fratia coruptilor este necesara prezenta la vot si acordarea votului catre cei corecti.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele