3:44, 28 iul. 2021
Acasă Noutăți Interne UPDATE: Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova

UPDATE: Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova

0
liviu dragnea

Vasile Dîncu a afirmat că nu crede că este o prioritate pentru Liviu Dragnea să facă politică.

 

„Alţii poate mai visează la revenirea lui şi cred că este normal acest lucru, dar în politică este nevoie de două voinţe pentru a face politica adevărată – e dorinţa individuală de a face ceva şi e dorinţa electoratului de a te urma. Nu şi-a exprimat încă voinţa de a face politică, dar dincolo de acestea, eu cred că oricine are dreptul la reabilitare”, a mai spus acesta.

Știre inițială

Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi.

 

A mai precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Vezi și Eliberarea lui Dragnea, reacții diverse

Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

”A fost o perioadă  doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat”. a afirmat el.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

”Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat fostul lider PSD.

Dragnea a precizat că va munci la firma fiului său.
În ceea ce priveşte intrarea în politică, a afirmat că va face acest lucru dacă va găsi răspunsuri la două întrebări.
”Dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine”, a explicat Liviu Dragnea.
Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: ”Praf. Un partid fără personalitate”.
În opinia sa, dosarul său este o ruşine.
”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea.

 

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

 

Dragnea a precizat că cel mai mult i-au lipsit copiii şi iubita sa, Irina. 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele