Liviu Dragnea iubește o blondină și promite că-și rade mustața dacă câștigă prezidențialele din 2019

0
- Reclama -

Liviu Dragnea a dezvăluit câteva din activităţile sale de seară, când ajunge acasă, după o zi agitată de politică. „Seara, câte o jumătate de oră, poate o oră, joc Angry Birds, Angry Birds Friends. E de foarte multă rabdare, nu e de strategie, e de geometrie, eu am fost foarte bun la geometrie. Este o competiţie de milioane, aș fi de mai multe ori pe primul loc dacă aş avea timp”, a declarat Liviu Dragnea.

El a vorbit şi despre mustaţă, pe care a dat-o jos doar o singură dată în viaţă. „Pentru că m-a forţat în armată sergentul, dar de atunci nu am mai dat-o jos. E o promisiune pe care i-am făcut-o tatălui meu, dar dacă va câştiga PSD-ul alegerile prezidenţiale mi-o voi da jos”, a mai spus el, la Antena 3. „La televizor, îmi place foarte mult să urmăresc fotbalul, tenisul, foarte rar mă uit la emisiunile de ştiri. Ultima am citit-o săptămâna trecută, o carte care a luat Pullitzer în 2016, Simpatizantul, scrisă de un vietnamez. Prima carte citită cred că a fost Amintiri din copilarie”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a dezvăluit şi care este cel mai mare viciu al său: „Fumatul!” şi a dezvăluit că iubeşte o blondă: „Nu am deschis niciodată până acum subiectul asta, iubesc o fată care e blondă”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele