Liviu Dragnea suspect într-un nou dosar penal

0
- Reclama -

Liderul PSD s-a prezentat la sediul DNA luni de dimineața, unde a fost întâmpinat de un grup de susținători PSD. Liviu Dragnea este suspect într-un nou dosar penal, privind fapte din perioada 2008-2009, când era preşedinte CJ Teleorman.

Citiți și Dragnea, baie de mulţime în faţa sediului DNA

Dragnea a ajuns la DNA în jurul orei 8.50, spunând atunci că va face declaraţii la ieşirea de la audieri.

El a fost aşteptat de către un grup de aproximativ 50 de susţinători, membri ai PSD, care s-au adunat la DNA încă din jurul orei 8.00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de către aceştia.

Liviu Dragnea a ieşit de la DNA după aproximativ o jumătate de oră. El a avut parte de aceeaşi îmbulzeală, însă şi-a făcut loc prin mulţime fiind flancat de jandarmi şi a plecat fără declaraţii.

Printre cei care au venit la DNA să îl susţină pe Dragnea s-au aflat vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputatul Claudiu Manda, şef al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI şi deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului şef al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma. Ei au susţinut că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre intenţia lor de a veni să îl susţină la DNA.

- Reclama -

„Este un gest pe care îl facem noi, ne-am întâlnit la TSD şi am decis ca azi să fim alături de preşedintele nostru”, şi-a explicat Marian Neacşu gestul.

Marian Neacşu a spus că îl susţin pe Liviu Dragnea „atâta vreme cât nu e declarat vinovat”.

Neacşu a insistat că e este o manifestare paşnică şi normală.

„Este cât se poate de paşnică, cât se poate de serioasă, momente de genul de la ICCJ nu cred că s-au bucurat de prea multă simpatie. Codrin Ştefănescu poate să însoţească preşedintele partidului la un eveniment regretabil… Noi vrem ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, preşedintele să se bucure de susţinerea partidului.

Care e problema la Bruxelles? Că noi am venit să susţinem preşedintele nostru? Nu văd nimic anormal. Nu e niciun fel de presiune, noi vom avea o manifestare paşnică”, a mai spus Marian Neacşu.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele