Liviu Dragnea transmite dintr-o lume paralelă: din cauza bunăstării românii au dat-o pe cultură

0

Liviu Dragnea a anunţat triumfalist,la Antena 3, că veniturile românilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru acţiuni de cultură şi recreere în ultimii doi ani aproape s-au triplat.

”Oamenii nu mai au grija zilei de mâine”, a spus liderul PSD.”Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc – nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a spus Liviu Dragnea. ”Asta înseamnă că au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”, susţine Dragnea.

Acesta a dat exemplul unor mătuşi ale lui Cordin Ştefănescu care-şi permit să meargă frecvent la restaurant în ultimele luni. ”Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”.

Citește și: Târg de Florii la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele