Liviu Pop o acuză pe Ecaterina Andronescu că a trecut de partea “sorosiștilor”

0

Senatorul PSD Liviu Pop a catalogat, marți, ca fiind “ridicol” și “absurd” faptul că senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu cere înlocuirea Cabinetului Dăncilă în ziua în care Eurostat a anunțat că România are cea mai mare creștere economică semestrială din Europa.

“E ridicol cum doamna Andronescu avertizează asupra unui așa-zis dezastru pentru țară și partid tocmai în ziua în care Eurostat a anunțat public că România are cea mai mare creștere economică trimestrială ( +1,4% creștere PIB trim 2 vs trim 1 2018) din Europa. E de asemenea absurd că solicită înlocuirea unui guvern care a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro”, a scris Liviu Pop, fostul ministru al Educației, marți pe Facebook, potrivit Mediafax.

Liviu Pop a adăugat că cei care vor înlocuirea Guvernului sunt “soroșiștii și exponenții sistemului ocult de putere”.

“Unde e dezastrul? În creșterea pensiilor? A puterii de cumpărare? A dezvoltării susținute a producției industriale? Ori în apărarea drepturilor și libertăților fundamentale, a asigurării unei reale independențe a Justiției prin reformare profundă a legilor aplicabile? Ce motive reale sunt pentru ca acest guvern performant să fie înlocuit? Pentru că așa vor soroșiștii și exponenții sistemului ocult de putere, incapabili să obțină legitimitatea și încrederea românilor prin vot democratic?”, a conchis Pop.

Citește și Ecaterina Andronescu cere demisia de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele