Liviu Pop, Simion și Zetea (PSD), pe monumentul unui erou local

0

Lipsa de vizibilitate sau de rezultate reale la nivel politic naște aberații de ordin estetic și logic.

Liviu Pop (fost ministru al Educației), Gheorghe Simon (fost ministru al Economiei) și Gabriel Zetea (șeful Consiliului Județean Maramureș) au numele și fotografiile gravate la loc de cinste pe un monument închinat unui erou local, Grigore Pintea Grigore Pintea ”Viteazul”, transmite Ziar de Maramureș.

Cei trei politicieni PSD, care controlează organizația locală, domina practic monumentul ridicat în satul maramureșean Săcel. Motivul prezenței politicienilor pe placa memorială? Ea a fost realizată cu finanțare de la Consiliul Județean Maramureș.

Citește și Liviu Pop debitează enormități de dragul lui Nicolicea

Cei trei politicieni par a fi și ei decedați pentru că fotografiile arată ca cele de pe crucile ortodoxe din cimitire.

Tot în Maramureș a fost înregistrat de curând un alt exemplu de servilism politic. Premierul Viorica Dăncilă și președintele CJ au fost trecuți pe lista “ctitorilor” unei școli reabilitate din fonduri publice, anul acesta. Luni, la deschiderea anului școlar, primarul orașului Dragomirești din județul Maramureș a dezvelit, pe peretele școlii gimnaziale, o plăcuță cu următorul mesaj: “Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Școala Gimn. ‘Liviu Rebreanu’ între anii 2017-2019 cu sprijinul Guvernului României, prim ministru fiind doamna Viorica Dăncilă”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele