Șeful Poliție Române a intrat în colimatorul sindicaliștilor Europol

0

Europol, unul dintre sindicatele polițiștilor, îl acuză pe şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Vasilescu, pentru explicațiile legate de întâlnirea cu reprezentanţii clanului de interlopi Duduianu.

Sindicaliștii susțin că prin aceste explicații sunt calomniaţi poliţiştii „pentru a-l salva pe şeful Poliţiei Române”.

Interlopii au fost protejați de șefii poliției, spune un polițist revoltat!

”Dacă situaţia era atât de gravă, cum a prezentat-o IGPR-ul (…) atunci cum de a fost lăsat Vasilescu şă-şi ia concediu de odihnă exact când atmosfera era în fierbere?! Că dacă era atât de eficient, ar fi trebuit să apară la poarta Duduienilor a doua zi după crimă şi era rezolvată din faşă problema”, spun reprezentanţii sindicatului. Ei susţin că „faptul că se pune accent pe «lipsa de profesionişti» şi pe cele «5 ore» în care a rezolvat problema Vasilescu ne demonstrează încă o dată că este dispus să calce pe cadavre pentru a-şi păstra postul”, arată sindicaliștii într-un comunicat de presă.

Potrivit Sindicatului Europol, comunicatul reprezintă şi „o altă tentativă de distragere a atenţiei de la consecinţele acelei întâlniri şi nu face decât să agraveze criza de imagine în care se află Poliţia Română”.

Vezi care purificator și se potrivește pe casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele