Interlopii au fost protejați de șefii poliției, spune un polițist revoltat!

0

Ideea de clan mafiot arată că poliția, procuratura și celelalte instituții de ”forță” nu-și fac treaba. Șefii poliției române iau salarii imense, procurorii au zeci de mii de lei compensații pentru munca grea, dar grupurile mafiote de rromi duc anual mii de fete la ”produs” în Europa.

 

Nu este acest fapt un mare eșec al Poliției Române, sigur a șefilor ei, dar și a șefilor de la vârful Ministerului de Interne?

Este un eșec răsunător care omoară, la propriu români, fie cu drogurile vândute de mafioți, fie la propriu, românce tinere puse să se prostitueze pe străzile Europei.

Polițaii români nu sunt toți șefi, ce bine… 

Unul dintre ei și-a spus părerea, păcat că nu este în locul lui Berechet, șeful Poliției Capitalei, cel care a ”păzit”, cu efectivele de poliție din subordine, priveghiul interlopului Pian.

Vorbin în numele colegilor, acesta spune că polițiștii cer ca responsabilii care au dat ordin să păzească „ţiganii la priveghi”, să răspundă. „Plecaţi pentru că ne-aţi umilit! Plecaţi pentru că ne e ruşine să mai ieşim pe stradă!”, le cer şefilor.

Poliția se revoltă împotriva protecției pe care politicul o oferă clanurilor criminale

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet a venit la priveghi: ”se îngrijească de ei” (n.r. de rromi)

 

Primii pe listă sunt şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet şi şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu. „Adică şeful Poliţiei Capitalei a venit personal, la priveghiul unui interlop, să monitorizeze situaţia. N-a venit să întrebe şi dacă avem suficient dezinfectant la secţie, măşti, să ne întrebe cum ne descurcăm, să ne dea o maşină nouă, un pistol nou, să ne bată pe umăr ca să ne încurajeze. Nu! A venit să se îngrijească de ei. Iar noi suntem sclavii lor”, subliniază unul dintre poliţiştii care a fost trimis în faţa casei unde Emi Pian a fost ţinut o săptămână pentru priveghi.

Sindicate: „Forţele de ordine au asigurat protecţia unor interlopi”

Mesajele oamenilor legii vin la doar câteva zile de la un alt mesaj critic făcut public de sindicaliştii de la „Europol”. „Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi. Ce încearcă autorităţile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autorităţile le-au pus la dispoziţie celor care participă la această ceremonie măşti şi dezinfectant, în condiţiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, aşa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulţumiţi şi frustraţi de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noştri vor fi puşi în situaţia de a aplica legea, cetăţenii le vor arunca în faţă această acţiune”, a explicat Cosmin Andreica.

Ce mai spune Polițistul

Afară, nu vă mai spun că erau la soare cam 50 de grade. Noi, echipaţi corespunzător, să nu cumva să ne îmbolnăvim. Ei… grămadă unii peste alţii. S-au dat şi amenzi, dar mi s-a părut că unii colegi se cam scuzau când tăiau chitanţa. Le-o fi fost ruşine de Salam şi gaşca, sau n-au ştiut cum să intrepreteze gestul şefului nostru de a merge să discute cu locatarii casei? Cum să te duci tu, şeful Poliţiei Capitalei, cea mai mare structură a Ministerului de Interne, să-i rogi pe unii, pe care deunăzi îi băgai la dubă, să respecte legea? Păi legea nu e lege pentru toţi? Că până acu’ ni se cerea să aplicăm legea şi pentru starea de urgenţă, şi pentru neurgenţă şi pentru starea de alertă. Păi ce facem? Nu e lege pentru toată lumea?

Se pare că nu, iar noi am devenit bodyguarzii clanului Duduianu. Suntem ciuca tuturor glumelor şi bătaia de joc a şefilor. Iar şeful nostru stă noaptea în poarta interlopilor şi calmează naţiunea oripilată că „Totul e sub control!”. De altfel, cam astea au şi fost singurele cuvinte pe care a putut să le scoată din gură domnul Berechet vreo 3 zile la rând, pe toate televizoarele. Aaaaa! Mă scuzaţi! Mai sunt două: “Monitorizăm! Analizăm!”. Şi cam atât! Oare cu câte cuvinte o fi vorbit domnul Berechet cu interlopii?! Aici are o scuză. Interlopii, care nu se pot lăuda cu şcoală multă, sunt influenceri de şmen. Da! Da! Interlopii au ajuns influenceri.

Marcel Vela i-a distrus psihic pe interlopi

Fac live-uri pe facebook, îşi pun clipuri pe youtube, au tik-tok. Au experienţă cu ale vorbitului. Interlopii îşi fac reclamă la şmen pe facebook şi au mai mult de 3 cuvinte în vocabular. Păi mă uitam într-o seară la Gongoi. Era pe un post tv. Păi cum să nu facă interlopii ce vor cu toată Poliţia dacă cei care ne reprezintă nu ştiu să vorbească?! Dar, mai bine faceţi dumneavoastră, domnule Berechet, un exerciţiu.

Puneţi-va căştile pe urechi şi ascultaţi-vă pe dumneavoastră şi apoi pe Gongoi. Apoi, puneţi-vă căştile jos şi plecaţi acasă. Plecaţi pentru că nu sunteţi în stare să scoateţi din gură o propoziţie clară cu subiect şi predicat!! Plecaţi pentru că i-aţi rugat pe interlopi să respecte legea! Plecaţi pentru că ne-aţi umilit! Plecaţi pentru că ne e ruşine să mai ieşim pe stradă! Şi înainte să trageţi uşa, luaţi-I cu dumneavoastră şi pe cel cu care aţi fost de mână în casa interlopilor ca să-I rugaţi să fie cuminţi! Ruşine, domnule Berechet! Ruşine, domnule Liviu Vasilescu!”, cere poliţistul.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele