Marcel Vela i-a distrus psihic pe interlopi

1

Ministerul Afacerilor Interne desfăşoară ample acţiuni, împreună cu alte structuri, pentru destructurarea clanurilor interlope, a declarat, vineri, ministrul Marcel Vela.

 

“Am (…) un mesaj pentru clanurile interlopilor: suntem cu ochii pe voi”, a transmis Vela, într-o declaraţie la sediul MAI.

“Încă de la începutul mandatului am susţinut faptul că am toleranţă zero faţă de încălcarea legii, cu atât mai mult dacă există un angajat al nostru care nu a înţeles până acum de ce parte a baricadei se află. Guvernul României face eforturi mari ca în această perioadă, limitată ca resurse, să asigure mijloace tehnice necesare şi echipamentul potrivit, dar şi contexul legislativ pentru ca fiecare angajat al MAI, în special din zona operativă, să se simtă protejat şi să acţioneze pentru ca legea să fie respectată”, a mai spus Vela.

Ministrul a dat asigurări că orice persoană care încalcă legea va suporta rigorile ei, iar cetăţenii cinstiţi vor fi protejaţi.

Citește și: Pană uriașă de curent în Capitală

1 comentariu

  1. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Mor de frica interlopii!!! Pai ei sint “valorile” sasalauluji, si “aliatii” Peneleprelor… si vin alegerile .. Mai, ne lasi..

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele