Sergiu Mirică e câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution. Tânărul a luat premiul de 20.000 de euro

0

Aseară, la finala Stand-Up Revolution, telespectatorii și-au spus cuvântul, alegându-și concurentul preferat.

Cel care a strâns cele mai multe voturi din partea publicului de acasă a fost concurentul din echipa lui Vio, Sergiu Mirică, desemnat câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution, care a obținut trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro.

Cum s-a desfășurat Finala Stand-Up Revolution

Sergiu a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi, în același timp, din echipa lui Vio.

Invitatul special al galei a fost Alexandru Minculescu, cel care a venit cu o supradoză de umor, prelungind suspansul așteptării rezultatului votului. “Ce bucurie mi-ați făcut! Cine v-a zis că asta îmi doresc?!”, a declarat entuziasmat Sergiu Mirică, la momentul înmânării trofeului Stand-Up Revolution.

“Speram să fie bine, dar ce s-a întâmplat parcă a fost ca prin vis”, a spus juratul Vio, mândru că primul câștigător Stand-Up Revolution a fost din echipa sa.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, o seară plină de glume la superlativ

Primul sezonul din cel mai tare show de stand-up a adus o mulțime de surprize și le-a dat șansa telespectatorilor să intre și mai mult în lumea acestui gen de comedie care a luat atât de multă amploare în ultimii anii și la noi în țară.

Cei patru temerari ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au acceptat provocarea și s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții au fost copleșiți de emoții în această seară, dar jurații i-au susținut și ca pe întreg parcursul show-ului, le-au oferit cele mai bune sfaturi pentru o viitoare carieră.

La finalul unei seri pline de râsete, voie bună, dar și emoții, cei 10 concurenți din Finala Stand-up Revolution sezonul 1 au revenit pe scenă pentru a afla cine merge acasă cu premiul cel mare.

În momentul de tensiune maximă, prezentatorii primului show de stand-up din România, Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul Stand-Up Revolution sezonul 1.

Sergiu Mirică este marele câștigător al primului sezon de Stand-Up Revolution

Prezentatorii au acordat premiul în valoare de 20.000 de Euro câștigătorului Stand-Up Revolution sezonul 1 și atât publicul din sală, cât și jurații au fost extrem de fericiți. Adversarii săi l-au felicitat și s-au bucurat alături el.

Încă de la început, concurentul a cucerit cu felul său de a fi și cu glumele lui, inspirate din viața sa de zi cu zi. După trei battle-uri în care a luptat cot la cot cu adversari de temut, acesta și-a croit drumul către marea finală.

Acum, Sergiu Mirică a reușit să cucerească și inimile publicului de acasă și pleacă acasă cu premiul mult râvnit.

Vio a sărit imediat de la masa juriului pentru a-l felicita pe concurentul său. De altfel, Sergiu Mirică nu s-a așteptat nicio secundă că ar putea pleca acasă cu premiul Stand-Up Revolution.

„Ce bucurie! De unde știați că asta vreau? Serios, cine v-a zis că asta îmi doresc?”, a glumit concurentul.

„Mă bucur că ați apreciat ceea ce am făcut aici!”, a mai continuat el.

„A fost grozav! A fost ceva inimaginabil”, a mărturisit Costel.

„Am râs atât de mult!”, a mai adăugat și Dan Badea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele