Livrările de avioane ale Boeing au scăzut

1

Livrările de avioane ale Boeing au scăzut în iulie la un minim al ultimelor cinci luni, de 26 de aeronave, evidenţiind presiunea asupra lanţurilor globale de aprovizionare, în timp ce compania se pregăteşte să reia livrările de 787 Dreamliner.

 

Producătorul de avioane din SUA a declarat că livrările lunare au inclus 23 de de avioane 737 MAX şi trei avioane de marfă cu fuselaj larg, astfel că livrările de aeronave MAX din acest an au ajuns la 212 şi livrările totale la 242.

Cifrele nu includ reluarea iminentă a livrărilor de 787 Dreamliner, după o suspendare de un an din cauza problemelor de producţie.

Acţiunile Boeing au scăzut cu până la 1,7% în urma informaţiilor, înainte de a reduce pierderile pentru a fi tranzacţionate aproximativ în stagnare.

Guvernul SUA a aprobat luni reluarea livrărilor de avioane 787, primele din mai 2021, au spus persoane informate despre această problemă.

Djokovic nu va juca la turneul de la Montreal, nefiind vaccinat contra Covid-19

Datele Boeing din iulie subliniază totuşi problemele care testează industria aerospaţială, după ce şi Airbus a raportat luni livrări mai scăzute în iulie.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele