Locomotiva unui tren în care se aflau 100 de pasageri a luat foc în Mureş

0
- Reclama -

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Târgu Mureş – Deda şi în care se aflau aproximativ o sută de călători a luat foc, duminică, în judeţul Mureş. Reprezentanţii CFR spun că pasagerii nu au avut de suferit şi că urmează să îşi continue drumul după ce garnitura va fi preluată de o altă locomotivă. Trenul va acumula o întârziere de până la două ore.

Citiți și Ministerul Transporturilor preîntâmpină eventualele perturbări în circulaţia feroviară din cauza vremii

Incidentul a avut loc între staţiile Gorneşti şi Periş, unde locomotiva a luat foc din cauza unei defecţiuni tehnice, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.
Ea a precizat că a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale ISU care au reuşit să stingă incendiul, fără ca pasagerii să fie în pericol.

Conform sursei citate, la această oră pasagerii sunt în vagoane, în staţia Dumbrăvioara, unde se fac manevre de decuplare a locomotivei de la garnitură, la faţa locului ajungând o altă locomotivă trimisă de la Târgu Mureş.

Reprezentantul CFR Călători a mai spus că cei 100 de pasageri îşi vor continua drumul cu aceeaşi garnitură, tractată de locomotiva trimisă la faţa locului, iar trenul va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 90-120 de minute.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele