Lotul al 2-lea al autostrăzii Lugoj-Deva va avea tuneluri pentru urși

0

Anunțul a fost făcut de către ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce licitația pentru al doilea lot al autostrăzii Lugoj-Deva, secțiunile E și D, a fost relansată.

Conform ministrului, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis marți Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, pentru verificare, documentația destinată noii proceduri de licitație:

În maximum 10 zile, ANAP trebuie să finalizeze verificarea documentelor, după care CNAIR va putea lansa licitația propriu-zisă a contractului pentru proiectarea și execuția celor două secțiuni ale Lotului 2 din autostrada Lugoj-Deva”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook, marți seară.

Amintim, pe secțiunile E și D ale Lotului al 2-lea, care reprezintă sectorul lipsă din Autostrada Lugoj-Deva, urmează să fie construite faimoasele „tuneluri pentru urși” cu o lungime totală de 2,13 km. Acestea au fost solicitate insistent de către organizațiile de mediu și opinia publică, după ce mai mulți urși au fost loviți mortal de mașini în ultimii ani, în timp ce încercau să traverseze autostrada.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele