Lumi paralele: Dăncilă se crede votată de oameni

0

Viorica Dăncilă a declarat că nu şi-a dat demisia pentru că este un om responsabil şi pentru ea „înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România”, care la alegerile din 2016 au dat un vot masiv pentru PSD.

„Pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România. A fost un vot masiv pentru PSD în 2016, iar eu ca prim-ministru nu am voie să-mi dezamăgesc nici colegii de partid şi nu am voie să dezamăgesc nici cetăţenii care au crezut în noi, pentru că am încredere că putem mişca lucrurile şi pentru că eu cred în PSD şi nu vreau să repet ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută prin demisia premierului. Mai mult, pentru că cred că România are nevoie de stabilitate, pentru că într-o perioadă în care vedem ce se întâmplă în jurul nostru noi trebuie să fim un pilon de stabilitate, pentru că deţinem preşedinţia rotativă şi pentru că trebuie să ducem la bun sfârşit ceea ce am început. Pentru că trebuie ca cei care nu ne-au cunoscut sau care nu au crezut în noi să-şi schimbe impresia şi să arătăm că România şi românii sunt altfel”.

Dacă e să fim cinstiți, în 2016 probabil că cel mai apreciat pesedist de către votanți era chiar Liviu Dragnea, de care partidul se leapădă în aceste zile.

Citește și: Demiterea lui Borza a fost publicată în Monitorul Oficial

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele