Primarul Brăilei nu mai vrea Legile Justiției

0

Plecat la spital pentru motive încă în ceață, poate pentru a nu merge la Înalta Curte, Dragnea are deja dizidență în partid. Primarul Brăilei, Marian Dragomir consideră că PSD ar trebui să abandoneze subiectul legilor Justiţiei şi să vorbească mai mult despre realizările din judeţe.

„În loc să discutăm despre realizările din judeţe, vorbim despre legile Justiţiei. Mai terminaţi cu legile Justiţiei odată! Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi, dar abandonaţi subiectul! Ne face rău tuturor”, a declarat Dragomir, prezent la Conferinţa extraordinară de alegeri de la PSD Brăila.

Dragomir a arătat că PSD este un partid al oamenilor care construiesc.

Citește și Șîel, Iohannis îi susţine pe cei care vor protesta vineri sub sloganul România vrea autostrăzi

„Gândiţi-vă, stimaţi colegi, pe cine trimiteţi la televiziuni, ce mesaje dăm, pentru că noi suntem un partid al oamenilor care construiesc. Noi nu ne pricepem să huiduim, noi nu ne pricepem nici să înjurăm pe internet. Colegii noştri din Brăila au ceva care ar trebui să ia fiecare organizaţie din ţară şi, mai ales, de la centru, – au implicare şi colegialitate. Acesta este lucrul care ne caracterizează pe noi, prin care am câştigat la Brăila şi eu sunt ferm convins că, la un moment dat, o să ne schimbăm şi comunicarea şi modul de abordare. Dacă nu le schimbăm noi, ne obligă alţii să o facem şi e păcat să fie prea târziu, când putem să o facem prin propria noastră voinţă”, a spus Dragomir.

Primarul Brăilei este cel care a criticat public, la finalul anului trecut, atitudinea preşedintelui Liviu Dragnea, despre care a spus că ar trebui să îşi dea demisia şi că „este necesară o nouă abordare în PSD, deoarece PSD nu este partidul unui om, ci al unei echipe”.

Citește și Tudose: Dragnea aruncă pe piaţă idioţenii fabuloase

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele