Lunetista Udrea, ţintele de astăzi: Coldea și ”slugile din presă”

0
- Reclama -

Elena Udrea a revenit la forma care a consacrat-o și postează la foc automat pe o rețea de socializare. Pentru că amenințările de ieri au avut succes, astăzi a lansat un nou calup.

”Coldea şi câţiva ai lui, rămaşi încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morţii cum a plecat Mazăre din ţară şi a cerut azil pe undeva. Două lucruri vreau să spun, acestor nemernici:

1) Dacă ce se întâmplă în România şi în special în justiţie este corect şi conform cu legislaţia internaţională privind drepturile omului şi etc., atunci Mazăre va veni fedeleş înapoi, la cererea autorităţilor noastre. Deci nu au de ce să îşi facă griji, nu-i aşa?
2) Ce se mai întâmplă cu Ghiţă??? Aud? Ce a mai făcut Sistemul să îl aducă în ţară? Nu le mai aud gura nici slugilor din presa gen Tăpălaga, Dogioiu şi alţii de teapa lor!!! Nu vă interesează să îl aduceţi pe “fugarul” Ghiţă înapoi? Evident că nu! Pentru că vă e frică de ce poate spune şi proba Ghiţă. Că poate să scoată nu doar biletele de vacanţă la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea şi Kovesi pe la vilele lui şi prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-aţi împărţit şi multe altele făcute la cererea voastră!Aşa că, despre Ghiţă, de la voi numai de bine! Linişte de mormânt. Nici audierea video nu s-a mai făcut, nimic!

Mai lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi şi cei din justiţie şi presa care vă slujesc şi va executa ordinele! Voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi, vor rămâne neplătite? Credeţi că dacă prostiţi 200.000, 500.000, chiar şi un milion de romani cu “lupta împotriva corupţiei”, o să scăpaţi fără să răspundeţi?Mai puneţi mâna şi citiţi, nu doar scrieţi! O să aflaţi din istorie ca nu a scăpat nimeni, toţi care au făcut asemenea abuzuri au plătit, mai repede sau mai târziu.
O să plătiţi şi voi!P.S. Vedeţi că dacă va mai puneţi postacii să scrie mesaje pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercaţi să manipulaţi cititorii. Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut “regina postacilor”?”

Citește și : Elenea Udrea amenință lichelele… care îi „lingeau clanța”

Așteptăm și episodul trei!

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele