Macovei: „PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi”

0

Monica Macovie reacționează dur în urma presiunilor făcute asupra șefilor de parchete de către liderii PSD și persoane urmărite penal. Europarlamentarul spune că PSD nu are dreptul să transforme România în paradisul infractorilor.

Citiți și Ministrul Justiției vine urgent din Japonia la chemarea partidului

”PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi. Nu se poate!

Penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național “dreptate pentru toți” și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vâlcov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec “printr-un moment dificil”, dar își abandonează țara care vrea justiție.” relatează Monica Macovei.

Macovei: „Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.”

„Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind “o decizie politică și o poziție” care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat.

Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți.” a spus eurodeputatul român Monica Macovei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele