Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua „capetenii” ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala

0

”Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder.ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam”, scrie Frontline Club Bucuresti pe pagina de Facebook.

Pe pagina Jandarmerie figureaza si programul lui Laurentiu Cazan de audiente.Toti cei batuti, gazati, impinsi, arsi, fugariti de jandarmi in seara de 10 august sunt invitati sa ia legatura cu domnia sa, este îndemnul celor de la Frontline Club.

O fotografie clara cu bărbatul în alb care pare să fi coordonat intervenţia în forţă a Jandarmeriei din Piaţa Victoiei, vineri seara, realizată de fotograful Nick Stavre, este distribuită masiv pe reţelele sociale. Pe reţelele sociale este notată asemănarea dintre acest bărbat şi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş.

HotNews.ro l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă Paraschiv a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă și dacă este persoana care apare în imagine. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecția datelor cu caracter personal.

Jandarmeria Capitalei îi răspunde lui Marian Godină, în scandalul protestelor. „Mă așteptam să aibă răbdare”

 

 

Ziaristul HotNews.ro Robert Mihăilescu, al cărui telefon a fost luat, în timp ce transmitea LIVE de un bărbat îmbrăcat în alb care dădea ordine jandarmilor în timpul intervenţiei agresive de pe Calea Victorie, spune că acest bărbat seamănă izbitor cu comandantul Brigăzii Vlad Ţepeş, dar nu poate confirma 100% fără să îl vadă în persoană.

Citește și 19 protestatari bătuți de jandarmi au făcut plângere penală până în acest moment la Parchetul militar

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele