Maluma, în concert la București! Preț bilete, oră de începere și reguli de acces

0

Maluma vine pentru a doua oară la București într-un super concert la Romexpo. Conecertul va avea un concept special, Maluma urmând a fi așezat în mijlocul audienței, pe o scenă cu vedere la 360 de grade. Concertul a fost mutat într-o sală mai mare, la PAVILIONUL B2 al Romexpo, după ce organizatorii au văzut că evenimentul este unul dorit de foarte multe persoane. Mai mult decât atât, numărul biletelor a mai fost suplimentat cu încă 4000 luna trecută.

În deschiderea concertului va cânta Nicole Cheery, însă știm că și Andra va fi prezentă la concert. În urmă cu o zi, artista a postat pe contul ei de Instagram o serie de videoclipuri de la repetițiile cu Maluma.

Program concert Maluma:

acces public în zona de „Food Corner”: ora 16.00
acces în sală: ora 17:00
ora de începere a spectacolelor: 20:00

Cât costă un bilet la concertul lui Maluma?!

Diamond Circle- Normal Price- 691.00 lei;
General Admission- Normal Price- 292.00 lei;
VIP- Normal Price- 756.00 lei.

Concert Maluma la Romexpo: Reguli de acces:

Organizatorii roagă toți spectatorii să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul concertului.
La intrarea în perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi controlati de agenții de securitate.
În incinta sălii de spectacol, fumatul și focul deschis sunt strict interzise!
Accesul cu alimente și bauturi din afara locației nu este permis. În perimetrul evenimetului este organizat un Food Corner special amenajat pentru spectatori, unde vor fi servite felurite băuturi răcoritoare, cocktail-uri și gustări.
Accesul în spatiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.

Citește continuarea aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele