Manda se ceartă cu Ponta pe tema trădării

0

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda susţine că nu are nicio legătură cu “negocierile” despre care vorbeşte liderul Pro România, Victor Ponta, şi îi transmite acestuia că social-democraţii se află în situaţia de a pierde guvernarea “tocmai din cauza trădării lui”.

“Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treabă de altfel. Vreau să îi transmit doar că suntem în această situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern. Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-iştii, care au făcut campanie cu poza ta pe piept şi care ţi-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de tine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul…”, a scris Claudiu Manda, luni, pe Facebook.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a susţinut luni că europarlamentarul Mihai Tudose “a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în weekend” pentru ca Pro România să voteze învestitura Guvernului PNL.

Citește și: Neel: România poate deveni cel mai important producător de gaze din U.E.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele