Orban, atacat de viitorii foști colegi de partid

0

Deputatul PNL Florin Roman, care deţine preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, l-a criticat, vineri, pe fostul lider PNL Ludovic Orban, după anunţul acestuia că nu va vota Guvernul minoritar şi că va demisiona şi din grupul parlamentar liberal. Roman îi cere să demisioneze şi din funcţia de parlamentar, pe care a câştigat-o pe lista PNL.

”Înţeleg de la dl Orban ca e un pas in afara PNL! Şi mai înţeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face şi pe al doilea! E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Şi ne vorbeşte de onoare!”, a scris Roman, după anunţul lui Ludovic Orban că nu va vota guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Deputatul PNL arată că ”onoare înseamnă să nu tradezi partidul care ţi-a dat totul”.

”Dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban, poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat câştigată pe listele PNL! Aveţi această onoare?Sau onoare ar însemna să multumiţi PSD, cu voturile cărora aţi ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricai Dancilă! Tot PSD trebuie să multumiţi şi la a doua înscăunare de premier! V-au votat în bloc!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Orban susține că nominalizarea lui Cioloș este o cacealma a lui Iohannis

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele