MApN, donații pentru Republica Moldova

1

O nouă tranşă de materiale de protecţie sanitară – combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere – au fost donate, miercuri, de MApN Ministerului Apărării din Republica Moldova.

 

“Ministerul Apărării Naţionale a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecţie sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19. Astfel, reprezentanţii MApN au predat miercuri, 6 ianuarie, omologilor din Republica Moldova echipamente de protecţie sanitară (combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere), precum şi alte bunuri de uz sanitar”, se arată într-un comunicat de presă transmis de MApN.

Aceasta este o nouă tranşă de materiale donate, demersul fiind iniţiat în luna aprilie 2020 şi face parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetăţenilor din Republica Moldova reiterat de preşedintele României, la vizita recentă la Chişinău.”Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susţinere a autorităţilor Republicii Moldova şi sprijinul concret al eforturilor acestora de combatere a efectelor crizei pandemice”, spun reprezentanţii MApN.

Soțul Serenei Williams îi dă peste mustață lui Ion Țiriac

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele