Soțul Serenei Williams îi dă peste mustață lui Ion Țiriac

0

Când îți dai prea mult cu părerea despre alții există riscul ca și aceștia să înceapă să-și dea cu părerea despre tine.

 

Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. “La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

“Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.”A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: “2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.”

Ploi şi intensificări ale vântului, în cea mai mare parte a ţării

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele